whole-house farmhouse remodel after main entry with built-in storage
Photo: Jim Westphalen
« »

Space for a Tight-Knit Family

She also appreciates having a sight line to the TV. "Now I know what they're watching," she says of the kids. "It's right here, so we all decide what to watch together."

The mudroom has become what Tim calls a staging area for smoother comings and goings: "On a February day, when the kids have their backpacks and lunch boxes and duffel bags full of sporting gear, there are places to dump it all besides the kitchen." And besides the homework-friendly eating nook. The family has all its meals there, enjoying views of the meadows and the barn.

Shown: The new main entry has a bench for changing footwear and boot-friendly flooring made from reclaimed brick veneer.
Ask TOH users about Remodels & Upgrades

Contribute to This Story Below