reader budget remodel living room after
Photo: Eric Roth
« »

Inviting Living Room Makeover After: Cozy Gathering Spot

Who: Jessica Bruno
Where: Sutton, Mass.

The challenge for Jessica Bruno was creating a living room in her 1960s Colonial-style home where all seven resident members of her four-generation family could comfortably gather at the same time. Even more than supplying lots of seating, she wanted to create a cozy and serene effect in the 500-square-foot space. Jessica started by nailing up wainscoting made from horizontal tongue-and-groove pine planks topped with a 2-inch-deep plate rail. She painted the paneling white and the wall above it a watery blue-green.

Shown: Crisp white wainscoting and blue-green wall paint make it bright and cheery, while a handcrafted media cabinet makes movie viewing the main event.
Ask TOH users about Befores and Afters

Contribute to This Story Below