1918 craftsman bungalow after remodel family command center with desk, cubbies and ventilation for hidden computer wires and cables
Photo: Alex Hayden
« »

Filled Up with Storage

Which brings us to stage three. It began after the family left their cramped quarters behind and moved back into the house, gradually filling up every available bit of space. Soon, Cecelia needed a desk and more clothes storage; Monica, a knitware-pattern designer, craved a studio; Anders, a software consultant, wanted a spot for his laptop; and guests were casting about for a place to sleep.

Shown: The family command center has one cubby per person, plus an extra to share. The perforated lower-cabinet front keeps computer equipment cool; wires and cables are hidden behind the walls.
Ask TOH users about Befores and Afters

Contribute to This Story Below