Maximizing Space: After image for TOH Reader Remodel 2012 « »

Maximizing Space: After

Who: Katharine B.
Where: Austin, TX

The house maximizes all its space: no hallways, storage under stairwells, built-in window seat in master bedroom, rooms that flow from one to another. The addition and second floor also fit in nicely with the original house's pine floors and original trim. This house was a small, 870-square-foot 1920 cottage in the historic Clarksville neighborhood when its remodel began. It was transformed from a two-bedroom, 1½-bath bungalow to a three-bedroom, 2½-bath urban cottage with 1,650 square feet that is functional, airy, and respectful of its origin.

Who did the work: I did all of the work myself.
Cost: More than $100,000

Ask TOH users about Befores and Afters

Contribute to This Story Below